tiistai 27. toukokuuta 2014

Dolce gusto

Niin taisinkin jo aikaisemmin paljastaa, että jotain uutta on tulossa. Eilen sain puhelun, että olisi tulossa paketti ihan koti ovelle. 



Nespressoa havittelin, mutta jotain muuta ostin. Muutaman kerran netti shoppaillessa klikkasin jo nespresson ostoskoriin, mutta ikinä en kassalle asti päässyt. Pari satkua on kuitenkin paljon rahaa pulittaa kahvikoneeseen, vaikka ei edes varsinaisesti ole kahvin juoja. Sitten kävikin niin, että gigantin mainoksessa huomasin dolce guston päivän tarjouksessa 27,95€. Ei paha menetys, vaikka innostus sitten hiipuisikin jossain vaiheessa. Ja ainahan tämmöisen masiinan saa tyrkättyä jollekkin sitä enemmän tarvitsevalle jos niin käy.



Kyseessä on Nescafe Dolce Gusto Piccolo eli se ns. "karvalakki" malli. Tämän kanssa onkin ollut harjoitteleminen, kuinka saada juomasta juuri sopivaa. Veden tulo säädetään itse, joten on aika vaikeaa arvioida milloin juomaa on mukissa vaikkapa se 200ml. Siispä tasalaatuista kaffetta on melkein mahdotonta tehdä. Sanoisin kuitenkin, että meidän käytössä tämä masiina ajaa asiansa ihan hyvin.



Eri makuja olen kokeillut vasta muutaman. Cappuccino ja Latte Macciato (makeuttamaton) on molemmat minun makuun. Tänään maistoin Chai Tea Lattea, joka oli jotenkin ihan yökkö makea. En sitten tiedä johtuiko maku siitä, että minulla meni määrien arviointi mönkään, vai onko kyseinen juoma oikeasti noin makeaa.


                                         Vielä on paljon makuja maisteltavana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti