torstai 8. toukokuuta 2014

Tällä ollaan!

Ajattelin tulla ilmoittamaan, että hengissä ollaan! Tultiin koirien kanssa maalle, kun minulla on ollut tämä päivä vapaata. Huomenna täytyisi sitten mennä taas töihin. Onneksi ei ole aikainen aamu, joten ajattelinkin vasta aamulla hurauttaa takaisin kaupunkiin.

Kuvia en ole taaskaan saanut otettua. Aika on mennyt lähinnä löhöillessä. Toki vanha kaapin rötisköni on hieman edennyt. Pohjamaalin olen sutinut koko kaappiin. Jee! Ensikerralla jos sitten saisin maalattua lopullisen pinnan. Mietin vain, että kannattaisiko päälle vetää vielä lakkaa tai jotain? Tv-tason olen aikaisemmin maalannut ja sen päällimmäinen kerros on helmi kalustemaalia. Huomasin, että jotain tummentumia oli jo tullut, kun kukkaruukusta ilmeisesti valunut vettä tms. Eikä meinannut millään lähteä irti, joten varmaankin kerennyt imeytyä. Vinkkejä siis kaipailisin!

Suurin työ taitaa olla vielä maalaamisen jälkeen.. Nimittäin kaapin kokoaminen. Ovethan on sellaiset taitettavat ja laskin, että yhden oven saranoissa oli neljätoista ruuvia. Hih, taitaa kulua vapaat rattoisasti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti