maanantai 19. toukokuuta 2014

Kiva viikonloppu takana

Viikonloppu meni ihan hujauksessa! Sain ihanan mieheni kotiin, joten aika kului yhdessä ollessa, eikä tietokonetta tullut avattua koko viikonloppuna! Kaiken kruunasi loisto kelit, jotka vain jatkuu. Hurautin koirien kanssa landelle ja täällähän kelpaa olla kun aurinko porottaa ja ihana luonto on ympärillä.

Arvatkaapa mitä tämä neiti sai? 

Kerroin aikaisemmin ostos reissusta jolla jäin paisti ihanista pellava lakanoista, jotka olivat ihan pilkka hintaan. Noh, minulla kävi onni! Joku oli palauttanut juurikin ne minun himoitsemani lakanat! Ja niin minä sain himoitsemani harmaat pellava lakanat. <3



Täytyy vielä esitellä eilinen iltapala. Teki mieli jotain kevyttä ja hyvää. Niinpä tehtiin pieni salaattibaari! Mies halusi täytettyjä patonkeja, joten salaatti tarpeista hän niitä sai väsättyä ihan oman makunsa mukaan. Minä taas mixailin salaatin omaan makuuni.

Pöydästä löytyi mm. salaattia, tomaattia, kurkkua, paprikaa, kanaa, kalkkunaa, tonnikalaa, raejuustoa, aurinkokuivattua tomaattia, cashewpähkinöitä ja valkosipuli dippiä.

Patonki oli ihan kaupasta nappattu. 



Viimeiseksi ihan pakko laittaa tältä päivältä mittarin lukemia! Tosin parkekkeelle oli porottanut jo jonkin aikaa aurinko, joten luku taitaa olla hitusen vääristynyt. ;) Oli siltikin ihan riittävän lämpöstä. Meinattiin koirien kanssa lenkillä ihan pökertyä tähän kuumuuteen. Toinen koirista kävikin heittämässä talviturkin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti