lauantai 3. toukokuuta 2014

Entten tentten teelikamentten

Tänään taas vietetty päivä töissä. Onneksi huomenna on vapaapäivä ja olisi tarkoitus viettää miehen kanssa yhteinen päivä mm. kierrellen kaupoissa, tehden ruokaa ja mitä nyt sitten keksitäänkin. Maanantaina mies nimittäin lähtee töihin vähän kauemmas joten olen sitten ainakin alkuviikon yksin kotosalla. Onneksi minulla on kuitenkin kaksi karvaista kamua pitämässä mielen virkeänä!

Muistatte ehkä kun kirjoitin Nespresson kapselikeittimistä. En ole vieläkään saanut kapistuksia päästäni! Olenkin jo useamman kerran klikannut tuotteen ostoskoriin, mutta viimeinen klikkaus on jäänyt tekemättä ja näin ollen ainakaan toistaiseksi meiltä ei löydy Nespresson kapselikeitintä. Tähän on ehkä useampikin syy. En ole nimittäin osannut päättä Lattissima+ ja Umilkin väliltä. Toisekseen punnitsen "isompia" ostoksia yleensä pitkään. Varsinkin kun kyseessä on tuote, joka ei ole siinä "ihan pakollinen" kastissa. Tämä on näitä "haluan erittäin paljon, enkä saa mielenrauhaa ennen kun laite on kotona". :D (Kukkaro ei vaan tykkää)..

Ehkä punnitsenkin asiaa vielä hetken ja mutustelen ja ja.. Kuulisin mielelläni kokemuksia Nespresson laitteista, varsinkin näistä minkä välillä olen mietiskellyt, eli Lattissima ja Umilk.


Huoh, jospa tästä nyt nukkumaan niin ei mene enää sekavammaksi tämä teksti. Huomenna yritän parhaani mukaan räpsiä jonkun kuvankin näytille niin ei olisi näin tylsän tympeetä. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti