perjantai 2. toukokuuta 2014

Kaapin tuunaus 1

Niin ne vapaat taas meni ihan hujahtamalla! Vaikka en juhlinut vappua kovinkaan railakkaasti, on fiilis silti sellainen, että mielummin jäisin vain kotiin oleskelemaan. Onko siis ihan pakko lähteä töihin? Joku onnekas varmaankin viettää pitkää viikonloppua. *kateellinen*

Stressi pointsit nousivat kattoon, kun mieheni soitti. Hän alottaa uudessa työpaikassa maanantaina. Kuulemma heti alkuun täytyy lähteä reissuun ja yöpyä hotellissa. Voi olla minulla totutteleminen, kun tähän asti on aina saanut illalla käpertyä oman kullan kainaloon.

Höpinät sikseen. Tosiaan maalta on palattu takaisin kaupunki elämään. Kamera oli kerrankin mukana maalla, mutta voi kun minä olen niin surkea käyttämään siellä mitään elektroniikkaa. En edes muista puhelinta kantaa mukana niin saati sitten kameraa! Muutaman kuvan otin kaapin ensimmäisestä työvaiheesta kun purin ovet ja jalat irti, hioin ja tasottelin lommoja ja rakoja.






Saa nähdä mitä tästä tulee, vai tuleeko mitään.  Eihän sen tarvii olla täydellinen. Saa näkyä, että joku tämmönen amatööri on ollut asialla. :D Tosiaan hommaa riittää vielä vaikka kuinka. Jalat ja kaapinovet saivat jo pohjamaalia. Tämä itse kaapin pömpeli odottaa vielä täyteaineen kuivumista. Tosin se osio taisi mennä harakoille, koska löysin tuubin jossa kerrottiin, että voi käyttää lastulevylle, betonille blaablaa.. Vetelinkin mömmöä lommoihin ja rakoihin, jonka jälkeen lueskelin tuubin kylkeä uudestaan ja tadaa, siellä lukee, että peittää 3mm halkeilematta. Niin justiinsa.. Minä laittelin sitä reilu puolen sentin rakoihin. Lähtiessäni takaisin kaupunkiin, ei täyteaine ollut vielä kuivunut, joten ensikerralla pääsen sitten ihmettelemään, että kuinkas tässä nyt kävikään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti