torstai 15. toukokuuta 2014

Muips!

Eilinen olikin ihana vapaapäivä! Sain vierailulle rakkaan ystäväni. Hän oli palannut loma reissulta maanantaina ja tulikin käymään luonani tuoden mukana muutaman tuliaisen. (Ei niistä sen enempää).. Kävimme pitkän lenkin ja oli ihana saada juttu seuraa, kun mies on taas reissun päällä hommissa, joten välillä tuntuu, että puhun seinille. Lähdimme lenkin jälkeen pyörähtämään kaupoille ja syömään Ikealle muutamat lihapullat! Kiersimme Ikean pikaisesti läpi. Tällä kertaa minulle ei tarttunut mitään mukaan.

Tosin yksi asia jäin harmittamaan. Ennen Ikea reissua kävimme H&M Homessa ja näin hinta kyltin pellavaisesta parivuoteen pussilakanasta vain 20€! Niin noh, tietenkin minun tuurilla ne oli juuri loppunut. Olisi vain ollut niin edullisesti, että olisin enemmän kun mielellään kotiuttanut meille yhden sellaisen.


Kirjoituksen lomassa olen nautiskellut maustamatonta jogurttia. Kaveriksi ihanaia suomalaisin mustaherukoita. Ja vieläpä jäisiä sellaisia. Nam <3 (Tosin tämä nautinto hetki keskeytyi ikävästi, kun koira sai oksennus kohtauksen ja jouduin mattopyykille kahteen kertaan)..  Miksi vielä niille koko asunnon isoimmille matoille???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti